Gift ung par som söker lägenhet/hus till hyra.

Område: Örebro län

Maxhyra 4300,00 sek/mån
Rum1 rum
Minsta yta10m2
OmrådeÖrebro län
Tidigast inflyttningsdatumSå snart som möjligt
Datum: 18 dagar sedan
Kontakta hyresgäst

Gift ung par som söker lägenhet/hus till hyra.

Rum1 rum
Minsta yta10m2
OmrådeÖrebro län
Tidigast inflyttningsdatumSå snart som möjligt
ProfiltypPar
Maxhyra4300,00 sek/mån
YrkeAndra
NationalitetEuropa
ObjektstyperLägenhet
Hus
HyresperioderObegränsat
Mer än 12 mån

Vi är ett gift par som har bott utomlands ett tag. Just nu flyttar vi tillbaka till Sverige. Jag är 25 år gammal och min fru är 27. Mitt ursprung är i Kroatien/Bosnien och hennes i Ryssland. Jag har bott förut i Sverige (14 år) och är utbildad där. Jag är en undersköterska med psykiatrisk inriktning och min fru är en farmaceut. Min fru vill lära sig svenska och studera psykologi (eller liknande) i Sverige. P.ga det flyttar vi. Jag själv ser fram emot att jobba igen! Som undersköterska har det aldrig varit något problem att hitta jobb.

Vårt plan är definitvt att vara i Sverige tillsvidare. Därav söker vi ett ställe vi kan bo på ett längre tag. Dvs åtminstone flera år.

Som person är jag lugn, relativt social och organiserad. Jag är en bilentusiast och älskar också friluftsliv. Min fru är i princip som mig, fast kanske mera tillbakadragen. Vi har inga barn just nu och inga husdjur heller.

Har ej några skulder eller betalningsanmärkningar. Gott om sparade pengar för hyra och mycket annat då jag söker ett heltidsjobb i Sverige igen.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.Läs mer
Ok