Blivande student söker lägenhet

Område: Jönköpings län

Maxhyra 4500,00 kr/mån
Rum1 rum
Minsta yta24m2
OmrådeJönköpings län
Tidigast inflyttningsdatum 1 jul
Datum: 7 dagar sedan
Kontakta hyresgäst

Blivande student söker lägenhet

Rum1 rum
Minsta yta24m2
OmrådeJönköpings län
Tidigast inflyttningsdatum 1 jul
ProfiltypKvinna
Maxhyra4500,00 kr/mån
YrkeAnställd
NationalitetEuropa
ObjektstyperLägenhet
HyresperioderObegränsat

Hej! Mitt namn är Ida Pettersson och jag är 20 år. Idag bor jag i en kommun utanför Malmö med mina föräldrar, men nu söker jag mig från Skåne för att studera till skogsmästare. Jag söker en lägenhet i närområden kring Reftele eftersom jag ska läsa ett skogligt basår via Sveriges Lantbruksuniversitet på Stora Segerstads naturbrukscentrum.

En liten glimt av mig som person;
Jag mycket skötsam, social och trevlig med humor nära till hands. Det kommer nog inte som en överraskning att jag trivs i naturen och med alla dess aktiviteter! Det senaste året har jag jobbat på en förskola i min hemkommun och jag stortrivs med både barnen, kollegor och arbetsuppgifter. Det är ett roligt och givande arbete, men även krävande och utmanande vilket har suttit fint i min personliga utveckling. Arbetet inom barnomsorgen har varit en mellanlandning för mig tills jag har hittat vad jag vill studera till och arbeta med, vilket jag förhoppningsvis har gjort nu.

Jag har goda referenser både kring arbete och hur jag kan tänkas vara som er blivande hyresgäst. Hör gärna av er om ni skulle ha några frågor.

Väl mött! // Ida Pettersson

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.Läs mer
Ok