Par söker lägenhet hus i skåne akut

Område: Skåne län

Maxhyra 1000,00 kr/mån
Rum3 rum
Minsta yta100m2
OmrådeSkåne län
Tidigast inflyttningsdatum19 aug
Datum: 32 dagar sedan
Kontakta hyresgäst

Par söker lägenhet hus i skåne akut

Rum3 rum
Minsta yta100m2
OmrådeSkåne län
Tidigast inflyttningsdatum19 aug
ProfiltypPar
Maxhyra1000,00 kr/mån
YrkeArbetslös
NationalitetEuropa
ObjektstyperLägenhet
HyresperioderObegränsat

Hej!

Vi är intresserade av att hyra erat hus.
Jag och min pojkvän bor för tillfället i Örnsköldsvik men funderar på att flytta neråt landet igen, vi studerar båda på distans via komvux så vi är fria att bo var i landet vi känner för, vi har båda försörjning via Csn. Jakob kommer ursprungligen från Helsingborg och jag från Stockholm, men vi vill gärna bo nära natur då båda är intresserade av trädgård och odling osv.
Vi har tänkt bo tillsammans med Jakobs bror och hans flickvän. De ska snart ha första barnet och bor mitt i Helsingborg och vill flytta till något lite lugnare område. Jakobs bror har ett förståndshandikapp som gör att han har god man och praktiserar på en bondgård, hon har också god man. Det är med andra ord ur ekonomisk perspektiv säkert att ha dom som hyresgäster även om de inte har så hög inkomst. De är lugna och trevliga på alla vis.

Ingen av oss är stökig på något sätt, vi festar inte o har inte mycke besök av vänner osv. och är absolut flexibla och hänsynsfulla.
Ur eran synvinkel kommer ni aldrig behöva oroa er för stökiga hyresgäster, vi har inte så hög inkomst var och en för sig men tillsammans är vi kapitalstarka så hyran kommer garanterat aldrig vara sen till er. Vi kommer dessutom ha våra egna husregler om lugn och hänsyn till varandra.

Tycker ni att dethär låter intressant? Hör av er, vi ser fram emot att höra från er.

Med varma hälsningar/Susanna Saarikoski o co