Studentpar söker lägenhet i Malmö

Område: Skåne län

Maxhyra 10000,00 kr/mån
Rum2 rum
Minsta yta37m2
OmrådeSkåne län
Tidigast inflyttningsdatumSå snart som möjligt
Datum: 45 dagar sedan
Kontakta hyresgäst

Studentpar söker lägenhet i Malmö

Rum2 rum
Minsta yta37m2
OmrådeSkåne län
Tidigast inflyttningsdatumSå snart som möjligt
ProfiltypKvinna
Maxhyra10000,00 kr/mån
YrkeStuderande
NationalitetEuropa
ObjektstyperLägenhet
HyresperioderMer än 12 mån

Hej!

Jag och min pojkvän bor för tillfället i Skurup där vi pluggar musik på Skurups Folkhögskola. Vi är i process med att leta jobb och boende så att vi i fortsättningen kan bo i Malmö eftersom vi blir färdiga med våra nuvarande studier till sommaren.
Vi kommer båda att söka in till högskola, både till Malmö och Lund. Vi tar CSN just nu och kommer fortsätta med det till hösten.

Jag heter Jutta och är 25 år gammal. Jag kommer ifrån Åland, Mariehamn, men har bott i Sverige ett par år nu. Min pojkvän Oscar och jag träffades under våra studier här i Skurup och vi har musik som ett stort gemensamt intresse. Vi skriver och producerar musik tillsammans, men spelar också mycket i både gemensamma och individuella projekt.
Oscar är 23 år gammal och kommer ifrån Lomma. Han lägger ner mycket tid på sitt band Royal Prospect som ofta reser runt på så kallade showcasefestivaler och deltar på konferenser för att representera deras band i musikindustrin. Hittills har de besökt bl.a. Tokyo, New York, Dublin, Taiwan, Toronto och Milwaukee.

Eftersom musik är en stor del av vårt liv är det viktigt att vi kan lämna det utanför hemmet så gott som det går. Vi kommer till exempel att hyra en replokal så fort vi flyttar till Malmö så att man kan jobba med allt som relaterar till musik där.
Övriga intressen vi har är träning, umgås med vänner, laga mat och se på film. Vi är båda intresserade av grafisk design, marknadsföring och systemutveckling, och vi kommer att söka utbildningar inom det området till hösten.

Referenser från tidigare hyresvärdar och arbetsgivare går att få!
Hoppas vi hörs vidare!

Med vänlig hälsning,
Jutta Stolt och Oscar Reingsdahl