Go och glad 25-åring söker en etta, max tvåa!

Område: Västra Götalands län

Maxhyra 6000,00 kr/mån
Rum1 rum
Minsta yta30m2
OmrådeVästra Götalands län
Tidigast inflyttningsdatumSå snart som möjligt
Datum: 50 dagar sedan
Kontakta hyresgäst

Go och glad 25-åring söker en etta, max tvåa!

Rum1 rum
Minsta yta30m2
OmrådeVästra Götalands län
Tidigast inflyttningsdatumSå snart som möjligt
ProfiltypKvinna
Maxhyra6000,00 kr/mån
YrkeAnställd
NationalitetEuropa
ObjektstyperLägenhet
HyresperioderObegränsat

Mitt namn är Emelie, jag är rätt och slätt en go och glad 25årig Dalslänning som har flyttat hem till Sverige i augusti 2019 efter 2 år som Au pair i Washington D.C. 
Jag tog hand om 2 fantastiska barn på 4 och 6 år.

Jag söker bostad i Göteborg då jag arbetar i receptionen på Clarion Hotel Post som ligger precis vid centralen. Jag är också fotbollstränare i föreningen Grunden Bois, det är en förening för funktionsvarierade och det är ett fantastiskt härligt gäng!

Som person är jag väldigt lättsam, trygg och alltid glad. Jag älskar att träna, resa och äta mat. Jag har spelat fotboll mer eller mindre hela mitt liv men just nu tränar jag endast på gymmet. Jag tar varje chans jag får till att resa och upptäcka världen men reser sällan tillbaka till ställen jag redan har varit på. När jag reser så älskar jag att prova ny mat, det har nästan blivit som en hobby både utomlands och på hemmaplan. Jag är kanske inte lika bra på att laga mat som att äta mat men jag är definitivt inte en dålig kock. Vänner och familj står mig närmast hjärtat och spenderar min lediga tid med dem.
Jag är rökfri och har inga djur.

Hoppas vi hörs!