Norrlänning på 25år söker boende

Område: Stockholms län

Maxhyra 7000,00 kr/mån
Rum1 rum
Minsta yta40m2
OmrådeStockholms län
Tidigast inflyttningsdatumSå snart som möjligt
Datum: 258 dagar sedan
Kontakta hyresgäst

Norrlänning på 25år söker boende

Rum1 rum
Minsta yta40m2
OmrådeStockholms län
Tidigast inflyttningsdatumSå snart som möjligt
ProfiltypKvinna
Maxhyra7000,00 kr/mån
YrkeAnställd
NationalitetEuropa
ObjektstyperLägenhet
HyresperioderMer än 12 mån

Hej,

Jag är en avslappnad, rimlig och tillmötesgående tjej på 25år. Jag är uppvuxen på landet utanför Umeå men har sedan 4år tillbaka bott i Stockholm. Jag arbetar heltid på ett företag inom fastighetsförvaltning där jag även har fast anställning. Jag är en enormt lösningsorienterad och social individ som kommer överens med dom flesta!

Utöver detta så är jag en väldigt kreativ person som håller på med både musik, konst och företagande. Jag är mån om mitt hem & dess utseende och även inredning är ett stort intresse. Jag är en exceptionell hyresgäst, jag har aldrig varit sen med en hyra och har alltid kommit mycket väl överens med mina hyresvärdar.

Jag söker nu en ny bostad då mitt nuvarande andrahandskontrakt löper ut. Jag ser gärna att lägenheten ligger i söderort då jag har bott här under en längre tid och jag älskar närheten till naturen. Det måste finnas balkong i lägenheten och gärna badkar också men det är inget krav. Jag önskar hyra omöblerat då jag redan äger ett helt bohag. För övriga specifikationer se övriga delar av annonsen.

Utöver mig så kommer även mina 2 bedårande kaninsystrar att bo i hemmet. Dom är snällast & gulligast i världen och orsakar aldrig problem.

Ser fram emot att höra från dig!

Med vänliga hälsningar,
Astrid Fahlgren