one/two bedroom apartment

Område: Skåne län

Maxhyra 7000,00 kr/mån
Rum1 rum
Minsta yta30m2
OmrådeSkåne län
Tidigast inflyttningsdatumSå snart som möjligt
Datum: 1683 dagar sedan
Kontakta hyresgäst

one/two bedroom apartment

Rum1 rum
Minsta yta30m2
OmrådeSkåne län
Tidigast inflyttningsdatumSå snart som möjligt
ProfiltypMan
Maxhyra7000,00 kr/mån
YrkeAndra
Nationalitet-
ObjektstyperLägenhet
HyresperioderObegränsat

Hallå där,

Mitt namn är Rodrigo Souza, jag är en brasiliansk kille som flyttade till Sverige mer eller mindre 3 år sedan, brukade jag bor i London med min sambo innan dess.

Jag hade en fruktansvärd olycka när jag reste i juni förra året som har lämnat mig förlamad från bröstet ner, är jag nu en förlamad och behöver en användning av rullstol. Jag gjorde min rehabilitering i Jönköping förra året för cirka 3 månader men efter att jag behövde komma tillbaka till Brasilien eftersom jag känner mycket ner och behöver lite tid med min familj och också mer rehabilitering.

Så, nu när vi talar, jag har en biljett bokad för att komma tillbaka till Sverige den 11 maj, och jag letar efter en handikappanpassade 1 eller 2 sovrum lägenhet i Malmö.

Är det någonting ni kan hjälpa mig med? Finns det någon jag behöver prata? Vill ni har inaktiv vänligt Etta eller två Rum att jag kunde hyra ut?

Min aktuella adress är Dragarevagen 24, Värnamo 33192 och mitt personnummer är 1981 06 02 4519.

Problemet med den plats jag brukade leva är att dusch och badrummet är på andra våningen och det hade också steg när jag kommer in i huset, så tyvärr kan jag inte längre bo kvar där, jag behöver verkligen hitta en plats att leva nu med mer tillgänglighet för mitt tillstånd.

Jag har ett svenskt curator som kan ge någon form av referenser angående min hälsa och ekonomisk ställning att jag kunde ordna på begäran.

Tack så mycket för din hjälp och har en bra vecka.

Med vänlig hälsning,

Rodrigo Souza.