Söker bostad ihop med sambo!

Område: Skåne län

Maxhyra 5500,00 sek/mån
Rum1 rum
Minsta yta30m2
OmrådeSkåne län
Tidigast inflyttningsdatumSå snart som möjligt
Datum: 2502 dagar sedan
Kontakta hyresgäst

Söker bostad ihop med sambo!

Rum1 rum
Minsta yta30m2
OmrådeSkåne län
Tidigast inflyttningsdatumSå snart som möjligt
ProfiltypMan
Maxhyra5500,00 sek/mån
YrkeArbetslös
Nationalitet-
ObjektstyperLägenhet
HyresperioderObegränsat
Mer än 12 mån

Mitt namn är Jesper Sundberg och jag bor för närvarande tillsammans med min sambo My Ljungkvist hemma hos mina föräldrar i en by utanför Trollhättan. Jag fyller 26 år i april och min sambo är 24 år gammal. Vi är i behov av en ny bostad och då min sambo kommer från Skåne (Billesholm) från början vill vi gärna flytta ner så vi dels kan komma närmare hennes nära och kära, och dels för att vi har kontakter där som kan ge mig goda chanser till arbete på Isover.

Jag har nyligen avslutat en tidsbestämd anställning inom vården där jag arbetade som vårdbiträde under ett halvår på ett demensboende. Anledningen till att anställningen har tagit slut är att det var ett så kallat nystartarjobb från kommunen som redan innan var bestämt att vara just sex månader. Så nu kommer jag snart att få min a-kassa berättigad eftersom jag uppfyller kraven för ett nytt arbetsvillkor.

Vi är rökfria, vi har inga husdjur eller barn. Vi har heller inga betalningsanmärkningar eller annan problematik och vi anser oss vara skötsamma individer som inte för väsen av oss och sköter väl om vår bostad. Vi kan dessutom ha tillgång till borgenär om detta skulle vara nödvändigt. Värt att nämna är även att vi kan och vill flytta in omgående om det finns möjlighet (eller så snart som möjligt givetvis).

Vi hoppas att vi kan hitta ett lämpligt och ser fram emot kontakt!

Mvh
Jesper Sundberg & My Ljungkvist

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.Läs mer
Ok