Din bostadssökning här

Vi vill göra det lättare och mer inspirerande för både hyresgäster och hyresvärdar att hitta varandra.

Media BTMedia Radio24syvMedia POLITIKENMedia Ekstra BladetMedia Trends Online

Din självklara bostadsportal

Bostadssurf lanserades 2012 och sedan dess har vi sett ett ökat intresse för våra tjänster - från båede kunder och partners.

Teamet bakom Bostadssurf brinner för vårt arbete, och vi arbetar hårt för att ge våra användare en bra upplevelse.

Boligsurf

Din bostadssökning starts at bostadssurf

Vi tar processen att hitta ett nytt boende på största allvar och vi kompromissar inte med våra användares säkerhet. Därför har vi implementerat NemID-validering för användare - som den första hyreswebbplatsen i Danmark.

Börja din sökning av hyresobjekt

Vi lever för våra nöjda användare

Att ha glada och nöjda användare hos bostadssurf är våra största framgångskriterier, och lyckligtvis har vi gott om sådana. Men vi tror att det alltid finns utrymme för förbättringar. Därför, om du har synpunkter eller problem, tveka inte att kontakta oss.

Vi hoppas du gillar att använda våra tjänster.

Vänliga hälsningar
Teamet bakom Bostadssurf

Konceptet bakom Bostadssurf

Vårt koncept är enkelt. På Bostadssurf hittar du en fullständig översikt av alla lediga objekt inom ditt valda område, med kontaktinformation till hyresvärdar.

Vi kontrollerar fler än 300 webbplatser för hyresobjekt, och vi samlar de bästa objekten från våra sociala nätverk, bestående av mer än 50 facebook-grupper 20 facebook-sidor med lokala hyresvärdar.

Det övergripande målet med vår tjänst är att tillhandahålla en uppdaterad portal för våra användare med objekt som även har en sökmöjlighet av listningar. Ovanpå detta kan du skapa din egen hyresgästprofil med dina preferenser, och låta hyresvärdar kontakta dig.

Boligsurf ApS


Danmark
info@bostadssurf.se
(Måndag till fredag 9 till 16)
+46 36 293 79 95
(Måndag till fredag 12 till 14)
Org. nr: DK-35683836

Hittar du något fel i våra listor, tveka då inte att kontakta oss. Vi är beredda att undersöka saken. Har du en webbplats med objekt som du vill importera till vårt system? Kontakta oss och få höra om möjligheterna.

Har du tvivel om att vi är riktigt bra? Ta ett samtal med oss på telefon eller e-post. Ett trevligt samtal kostar inget. Tror du att det är ett misstag att din webbplats importerats till Bostadssurf, kontakta då oss.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.Läs mer
Ok